Anotace: snažil jsem se touto básní ,,připomenout", jak je pro bezdomovce těžké vrátit se do normálího přístřešního života...
Přesně tak, ze dne na den se může stát z inženýra pan Nikdo na lavičce u nádraží...ale zpět to ze dne na den už nejde...
23.11.2007 19:13:00 | Muta cum liquida
...když mi k nebi brání most... super konec... a přál bych ho i lidem co se dostali do takové situace,může to potkat každého znás, l.
23.11.2007 18:36:00 | Chonglee