Anotace: to co tak strašně nemáš rád, to čeho se tak strašně u mě bojíš ...
no no nikdy není tak zle aby nemohlo být hůř..koukni zvedni hlavu...
krásná..
21.12.2007 23:12:00 | Nút
Je to okouzlující :o) Jen škoda, že tohle téma na mě hučí v poslední době celý svět. Asi už není co říct. Ale líbí se mi to, hlavně konec.
28.11.2007 22:40:00 | Franceska.Darness