come in...
probudím se se zrychleným dechem...
po tvářích utíká pár slz...
ještě v polospánku...
vypálí mi tvé jméno do kůže svatozář...
kolem zápěstí...
pod klíční kostí vykvetou rudé vlčí máky...
do rána...
/nenech mě odejít/...
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Eviscerate
Komentáře (1)
Komentujících (1)