Věř mi
Anotace: Moje malá Vílo..
Bloudíš temnou ulicí
Hledáš mocnou útěchu
Slzy tečou po líci
A tys ztratila svou potěchu
Odmítáš se znovu smát
A já za ruku tě držím
Přestaň se, má Vílo bát
Já v tvou naději věřím
A ty se neustále soužíš
Vše zas bude, jak dřív bylo
Po svém štěstí toužíš
Věř mi, moje malá Vílo
Komentáře (1)
Komentujících (1)