Osamělost
Anotace: Je mi smutno, Lásko!
Hvězdy na nebi žhnou
a mé srdce touhou plane.
Přeji si stát se tou,
která tě milovat nepřestane.
Měsíc září,
do noci osamění.
Tíží mne stáří,
co v hrob se brzy změní.
Samota tíží,
jímž přítelem je žal.
Oči se klíží,
teď duch, aby se kál.
Před sebou samým,
v noční hodině osamění.
Stát se tak vánkem vlahým,
ale tento osud není.
A hvězdy na nebi žhnou,
stále tak půvabné.
Přečteno 416x
Tipy 12
Poslední tipující: Zahir, Gabrielle Taroka, Kozoroh 1, Jen tvůj anděl, excited, fialová, Bíša, Dračičák, Chonglee
Komentáře (3)
Komentujících (3)