Tulák
Anotace: Beznadějná... A to dnes opravdu jsem... :-) Jen taková momentovka, výkřik.
Bloudím, ach bloudím,
Na cestu nevidím,
Skrze tu mlhu bělavou.
Kráčím s botou děravou.
Topím se, topím.
Kéž svůj dech lapím,
V té louži slz bezedné.
Sny, jste tak proradné!
Vzdávám se, vzdávám,
Na kolena padám.
Již nechci povstat nikdy víc,
Kde není naděje, tam není nic!
Přečteno 278x
Tipy 7
Poslední tipující: Charibeja, Memories, Gabika, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)