Anotace: .
Proto ty slzy máme, abychom brečeli když je nám smutno.
Nic si z toho nedělej, i chlapy brečej.
Držím ti palečky. Honza.
03.12.2007 21:27:00 | Dračičák
Jeden citat: "Člověk, který tě rozpláče, není hoden tvých slz."
zij pro sebe,zij pro nas,zij pro svet a lidi,kteri te maji radi...prosim...
01.12.2007 14:55:00 | Simísek
prece nebudes chtit umrit pro nekoho,kdo o to nestoji..si clovek..si osobnost..dychej a bud...nemusis nic plnit,na nic si hrat...nemusis byt stastna..muzes byt smutna...zij s tim,co prijde...neupinej se na bolest,co v tobe uz jen preziva...bojuj,sakra...si holka co na neco ma...muzes pomahat lidem a tak...tak se nelituj,prece nechces vidat jen bily zdi a prazdny voci...tohle ti prece nestaci..nestaci..chces vic..tak jdi a zij!!!
01.12.2007 14:09:00 | veronika
já...nemám slov...zlatí, krásně napsaný... /jako vždy/...musíš se držet...a víš, že když budeš padat...já chytnu tě do své náruče...jsem s tebou.../už napořád/ :-*
01.12.2007 13:50:00 | 0-0