Myšlenky
Anotace: Jo ty mršky dělaj divy, pak člověk už jen na jizvy bezmocně civí...
Život ve smutné hře
Rozehrává osudy smrtelníků
Voda v řece času vře
Podsvětí ozdobeno je milionem osadníků
Ač nechápu, kde stala se chyba
Tak stále tápu na mapě života
Už nezbyla mi skoro žádná síla
V životě potkala mne jen levota
A přesto dýchám, přesto žiji
Ač krev smáčí mi dlaně
Jizvy však pod rukávy skryji
Ledový pot smáčí mi skráně
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: Azazen, el viento, Rikitan, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)