Anotace: I korálky slz se rozsypaly všude kolem...
Ahoj.
Některé rýmy se mi zdají trošku kostrbaté, ale to je jen názor amatéra. Věř, že co je rozsypáno dá se pozbírat....a co je rozšlapáno a zničeno se dá nahradit. Dá to sice spoustu práce ale....řekni...stojí to za to?
Já maslím že ano. A proč navždy uzavřít to co je určeno k tomu, aby to bylo otevřeno....a když už né někomu konktrétnímu tak lidem všeobecně. Protože co je člověk, kterému zchladlo srdce?
E
07.12.2007 18:30:00 | Erien, potulný bard