Anotace: Tohle snad nikdo nepochopí, díky za to....... Nelze něco chápat, když to nemá být raději pochopeno......
Proč zrovna já, proč já zrovna
žít mám bez iluzí
v básních utápět přání nevýslovná
proč já, ne ti druzí
na hrobech bohatýrů
ztratil jsem iluzi,
našel víru
***
Jiří senior
12.12.2007 07:47:00 | j.c.
ztracime i nalezame..
blizke i vzdalene..
nemame a pak zas mame
chut rict ano pak zas ne..
jsme plni rozporu
polopravd a lzi
hledame podporu
jak dal s stim zit..
svet je nepochopitelne pochopitelnej
neni tezke pochopit...tezsi je zapomenout...
03.12.2007 21:45:00 | Bean
Nejde o pochopení ,jde o pocit a já mám podobný,byť možná v jiném smyslu.
Krásně smutné.
03.12.2007 21:44:00 | takova