poškozenej člověk.../my../
Anotace: ...je to o nás všech...
tak strašně
poškozenej člověk
..
uvnitř
..
a nikdo to nevidí
nikdo to necítí
...
hlavně co je navenek
...
povrchnost
a přetvářka
vládne světu
...
problémy se
rozplynou úsměvem na tváři
...
/není podstatné....není.../
nic není
podstatné
kromě toho
že je tady
příšera
Sebedestrukce
/...jde po tobě...uteč/
bojim se
...strašně se bojim
.
.
Přečteno 264x
Tipy 11
Poslední tipující: Steik, Lisa.Ginmi, Venessa, B.a.r.b.a.r, Erion Fate, už ne pernikova princezna
Komentáře (1)
Komentujících (1)