Slova, která neslýchám
Anotace: Myslím, že to známe všichni...
Miluji Tvou vůni,
miluji Tvůj dech.
Donesu Ti růži,
políbím Tvůj ret.
Miluji Tvé čelo,
miluji Tvůj hlas.
Pohladím Tvé tělo,
zastavím Ti čas.
Miluji Tvé oči,
miluji Tvé sny.
Ať svět se kolem točí,
pro mě jsi jen TY...
To vše jsou slova, co mi chybí.
Přečteno 384x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, Roger, Nola77
Komentáře (3)
Komentujících (3)