Běsové
Anotace: Po velmi dlouhé době opět "tvořím", heh..
Běsové, pohnutky lidských ctností
Vy jen trpké písně dovedete pět
Běsové, smrtelné hříchy Velebnosti
Svěcenou křídou malujete svět
Běsové, ohavnosti lidské krásy
nachové ohně pod křížem
Běsové, démoni, Já vybrala si!
S vámi já táhnu proti všem
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: Maxwell z Keldu, cevert, Já Esther Ruth
Komentáře (3)
Komentujících (3)