Důvěra
Anotace: Ten, kdo ji má je vítěz!
Bez obav a bez strachu,
propadli běžnému poplachu.
Ovlivněni davem nesmyslně utíkali
každý oddaně - lež?Předstírali!
Pár z nich už běh vzdalo!
A nebylo jich málo...
S úsměvem pozoruji
jak někdy důvěra bolí!
Možná, protože vím jaké
to je,
pro mě už důvěra neexistuje!!!
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: barking bitch, somewhere
Komentáře (0)