Slečna beze jména..
Anotace: to mi někoho připomíná... //jinak.. ohraný téma, já vím, ale prostě to¨muselo ven.. //
Slečna bezejmenná
Bloumající temnou nocí,
jejíž původ nikdo nezná
a nesnaží se jí pomoci..
Slečna, kdo ví jak je to dál?
Kráčí úzkými uličkami,
není nikoho, kdo by jí pomáhal
//naleznout cestu//
nad ní jen nebe s hvězdami,
co matně svítí jí na její osud..
Slečna Tajemná,
opředená pavučinou temnoty,
svůj cíl nezná,
ale míří stále dál
//do chřtánu nicoty//
Slečna uplakaná,
znechucená životem
tiše pláče a sténá..
//svůj duet s větrem//
A stále jen dál..
Krok po kroku, se blíží,
tam, kam nemůže ani sám král..
Tam, kde jí už nikdo neublíží..
//Možná.. Ona neví..//
Jen co noha nohu mine..
Smutně se pousměje..
A náhle splyne
s novem Měsíce..
//V nekonečném objetí..//
...
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: MiaaWei, Breakthru
Komentáře (1)
Komentujících (1)