bledý mím
Anotace: (na severní točně)
ticho a mráz
dotikal čas
odkiaľ - netuším
mám ľady v duši
nespím, tak bdiem
sám odpoviem
veštím, čo bude
keď smršť zahudie
zaspieva v rýmoch
o bledých mímoch
na ľady v duši
závej navŕši
Přečteno 339x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, pavlis, el viento, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)