Netuším
Anotace: ...každý den se dívám na kalndář od Jariky...
Otáčíme listy v kalendáři
a netušíme
kam naše cesty míří
Krok za krokem na cestách
zanecháváme
a tím bereme i dáváme
Až bude v kalendáři čistý list
nebude o čem psát a o čem číst
Na každém listě květina
co potichu provází den za dnem
a my i květiny
spojené v dějiny
bohatnem i chřadnem
Nic však nemění se na tom
vždyť z nás bude opět atom
a pak jednou
možná
snad
napoví nám někdo koho mít rád
Komentáře (0)