Poslední úder srdcobití
S posledním výdechem
v pozemském bytí
slyšet jsou slova
prosby odpuštění.
Do ticha zazní
úder srdcobití,
konec je bolesti
lidského žití.
S posledním výdechem
myšlenky letí,
za láskou co měla
zůstat v zapomnění.
Pro tuhle chvíli
duše milující,
odchází do světa,
kde trápení není.
Poslední úder srdcobití
znamená konec
rádoby žití...
Tesknící duši v těle zajetí
čeká však nyní
...další prokletí...
Přečteno 315x
Tipy 9
Poslední tipující: WAYWARD, pejrak, kouzelníček, Pišák, ona, Pseudopisálek
Komentáře (3)
Komentujících (3)