Nenechají Tě
Anotace: I když moc prosíš..
Zakázané ovoce nesmíš jíst,
Snad jen kousnout si smíš.
Z černé černější se stala
A hned zase do běla se dala.
Nikdy nezískáš to, o čem
Každou noc sníš
Přesto, že své sny hvězdám odevzdáváš.
Hodiny nenechají tě být.
Hlubokou modlitbu uslyšíš znít,
Když přes palubu padáš.
Necháš všeho být a branám se odevzdáváš.
Na cestě dlouhé kráčíš sám..
S duší bolavou, hlavou sklopenou a skoro prázdnou..
Člun Ti v dáli z očí zmizí,
Snad jen vlak co přijde blíž.
Nechte mě už všichni být!
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Vlk v rouše
Komentáře (1)
Komentujících (1)