Vodnář
Anotace: O mojí typické vodnářské naivitě a nereálném světě
Tvé oči bloudí v neznámu
ve tvém vysněném světě
o hodných lidech a srdci bez šrámu
o krásné zamilované větě
Ty chtěla bys vše lepší udělat
však klopýtáš a padáš
a už od nich dostáváš rány
ale ne, ty se nikdy nevzdáváš!
Jsi pocitů a bolesti uzlíček
tak naivní a přitom podlá
k beznaději často chybí ti kousíček
nikdo tě nikdy nepochopí...
Dál budeš rány snášet
a možná je i odvracet
však raději zůstaň ve svém snu
skutečnost by se ti nemusela vyplácet
Utři si už slzy
a neplýtvej svým smutkem
on přejde jako vždy brzy...
ale stojí ty jizvy za to?!
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Zweiblumen, už ne pernikova princezna, Duhová
Komentáře (2)
Komentujících (2)