S posledním vagonem...
Anotace: Název inspirován od S poslední zápalkou....
S posledním vagonem...
Počítej modré vagony
- jedna, dvě, tři, čtyři,
nasaď růžové flakony
šedavým voňavkám.
Smutek vepiš do básní
a slzy zavři na klíček
usmívej se, neblázni!
a vtiskni radost do líček.
/S posledním vagonem
něco si přej.../
Přečteno 314x
Tipy 17
Poslední tipující: Erion Fate, cevert, Psavec, Dreamer.max, Loudilka, Já Esther Ruth, Veríssek, Pišák
Komentáře (7)
Komentujících (7)