Anotace: Inspirovaná Bukowsiem...
Vulgární výrazy, pokud mají své opodstatnění mi nevadí. Pokud ten anděl padal často, tak bych asi ten výraz taky použil, ale přesto do básničky... nevím, a to jsem dost velký sprosťák.
08.12.2007 23:18:00 | Psavec
Myšlenka dobrá a zpracování krásné, ale to kurva se mi tam taky vůbec nelíbí...to, že to tak psal Bukowski neznamená, že musíš takhle přepisovat každé jeho slovo a kopírovat jeho styl. Vždyť originalita je podstatou, ne kopírování! ;-)
08.12.2007 16:07:00 | Chancer
Krásný, jen bych nahradila Kurva - Sakra a chybí ti tam háček nad zařvala, ale jinak je to báseň moc hluboká, i když na povrch jednoduchá, má smysl
08.12.2007 15:03:00 | Veríssek