Jak to bylo všechno hezké...
Anotace: Trochu recese...
Jak to bylo všechno hezké...
Plamínek svíčky
plápolá na stole
a dělá, že tam není.
Kovové klíčky
visí v stodole
a dělají, že nic neumí.
Dřevěné lavičky
v parku pláčou
protože ty "slaďoučké" dětičky
na nich sedí... a kouří.
Přečteno 300x
Tipy 8
Poslední tipující: cevert, Pišák, Veríssek
Komentáře (4)
Komentujících (4)