Anotace: Ta svíčka má na mně takový účinky..
V podstatě je to i trošku úvaha.. velmi pěkné:-) Všimla jsem si, že ve většině tvých básní skrýváš zlobu, vztek nebo smutná.. taky své pocity vkládáš do těch veršů? :-)
23.12.2007 10:28:00 | wigi.sama
Mystický oheň má sílu, viď? :-) I když je to jen plamínek svíčky...taky to znám.
09.12.2007 19:51:00 | Chancer