To prázdno
Takové to prázdno
jako když se sklenka vody dotkne podlahy...
...a střepy cinkají
smíchem zarývajícím se pod kůži...
jako když přestaneš mluvit...
a já si uvědomím
/tak strašně náhle/
jak moc jsem sama...
...tak se teď cítím
Přečteno 333x
Tipy 9
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Severka, Chonglee, Art.Ep, Dilla, WhiteSkull, MalaIzis
Komentáře (5)
Komentujících (5)