Gothic
Slzy stékají po bělostných tvářích
Ve jménu tvém přidává se krev
Inkvizice světla
Na straně temna
A můžeš za to TY
Anděli můj padlý
Lítostí nad námi i černé růže rozkvetly
Cestičkou od domu se vinou
Tam, kde zlomená srdce hynou
Zčernalé nebe
Už nemiluji tebe
Zčernalé nebe
Nechci plakat sama pro sebe
A z nebe prší
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: Elouš, E., Erion Fate, Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)