Tři kapky, tři slzy...
Anotace: smutna chvile me opet postihla
První kapka
Slza stéká po mé tváři,
samota obklopilo mé srdce.
Uvězněn ve svých pocitech bloudím,
pod bolestí svou se pomalu hroutím.
Druhá kapka
Slza stéká po mé tváři,
ostatní své pohledy odvracejí.
Osamocen v noci sedím ve smutku,
poslouchám tlukot srdce, všichni se ztrácejí.
Třetí kapka
Slza stéká po mé tváři,
Stáčí se jak v slabikáři,
Proč své pocity, tak těžké držet na uzdě.
Proč nelze necítit tu bolet, ty strasti.
Přečteno 411x
Tipy 2
Poslední tipující: Pišák, Moonlight7
Komentáře (0)