Proskleným oknem
Anotace: z tramvaje, Olomouc má na mě prostě depresivní účinky - les v nedohlednu a přitom je vidět všude, protože je to tu jen jedna velká placka..:(
Kolísá teplota
tvého těla
znovu jsi sama
- máš cos chtěla.
Horečka zklamání
drtí ti plíce
prach špínou zavání
dohasla svíce.
Staré a prohnilé
srdce věčnosti
číhá tu zavile
- bez studu, bez cnosti.
Křikem a pláčem
máloco spravíš
stáváš se hráčem
v blátě se plazíš.
Plíseň a potupa
hnízdí ti v hlavě
zármutku potopa
smete tě hravě.
Jedinou radost
sama jsi smyla
poslední starost
- dokud jsi žila.
Políbíš holubici
dopíšeš řádku
odstrčíš učebnici
- hezky popořádku.
Proskleným oknem
prostrčíš tělo
duši si vezmem
- smysl to mělo...
Přečteno 347x
Tipy 6
Poslední tipující: Ceraa, /cnz/, Bíša, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)