Proč to nevidíš
Anotace: ...dávné lásce...
Dnes sedím opět sama
jediným bardem
jest mi sklenice vína
snad není to jen má vina
kráčíme již dávno
krůček po krůčku
k onomu rozcestí
kterou cestou se dáš,
lásko?
...
Každičký den
snažím se
vmalovati si do tváře
veliký otazník
jenže Ty ho nevidíš.
...
Vůkol-prázdnota
v moři z ticha
utopeny stovky výčitek
a němá prosba
do nekonečna zní v uších
...co ozvěna...
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: Werdysh, Iva Borecká, Pišák
Komentáře (1)
Komentujících (1)