Už nemám sil

Už nemám sil

Anotace: ...

Měsíc sklání se nad krajinou
vítr i s meluzínou
hrají si a sviští
kolem mě a piští
Ticho! Prosím už dost!
Stín je jen nezvany host
Do domu, srdce království
Citů a neřestí,
Vzpomínek, prožitků,
pohádek o životě.
Medvídku plyšový
Nezapomeň na mě,
bojuj tak, jak já to nedokázala.
Plyšáčku medový
braň se a bojuj!
Já už nemám sil.
Autor Withered W., 12.12.2007
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za tu první polovinu...ta je moc pěkná:-)

12.12.2007 19:17:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí