jediná

jediná

Anotace: může to být o smrti, lásce, nekonečnu, o Vás

Přicházíš nepozvána, nechtěná,
vždy přijdeš, ale nikdo tě nevolá,
neodolám ti, neodolá ti, jsi prokletá,
půjdu za tebou cestou setmělou,
dovedeš mne tam údolím milosti.

Přijdeš drze, rychle a v nemilosti,
přicházíš s jistotou, mínusem a nulou,
odvolávám tě, nechci tě, jsi nehmotná,
odvolávám tvoji moc, nikdo tebe nevolá,
tvůj svět je hřích, myšlenka nepoznaná.

Ty jediná jsi opravdová, skutečná,
smíš mi ji říci, pravdo skutečná,
chlubím se tebou, nenávidíš mne,
smím jít za tebou, uhlídáš mne?,
jsi smyslná, prokletá, jediná,
jsi jejich láska jediná.
Autor sarahfox, 13.12.2007
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí