Sněží...
Padá nám sníh
na hlavu
nevidíš?
Sníh naší lásky
která není
nebyla
a nebude
-jen ve vzpomínkách
na to
co sem si přála
dřív
i ted-
Sněží
a ty
jen nadáváš
Musím jít
se sněhem ven
za dveře
pryč od tebe
pryč od všech
-pryč od nás-
Přečteno 318x
Tipy 8
Poslední tipující: Agniezka, 0-0, Walentine, Albertinka, Bíša, Veru
Komentáře (3)
Komentujících (3)