Jak svíčka bez knotu

Jak svíčka bez knotu

Anotace: Ach, ty vánoční úklidy...

Jak svíčka bez knotu

Vždycky, když uklízím
tam to na mně padne
a já brečím
nad každou
vypsanou bombičkou,
svíčkou bez knotu,
plyšákem, který už nemluví,
lahvičkou od voňavky
/bez voňavky/
loňským kalendářem
a vypsanou tužkou.

Tak jsem toho
radši nechala
a zhasla svíčku
na kterou si nemohu
zvyknout
a ruce
namočila do horkého
vosku…
a.. nic jsem necítila.
Autor .K.r.i.s.t.y., 14.12.2007
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: Pišák, cevert, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

povedený,moc 1*

20.12.2007 16:09:00 | cevert

líbí

kdyby nemeli podelany server dam ti tip...pises moc hezky=)

14.12.2007 19:35:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel