?OK?
Anotace: Achjo... proč k sakru zrovna já?????????????
?OK?
Až se zblázním,
neříkejte mi to.
OK…
Až budou Vánoce,
nechte mně brečet.
OK…
Až bude Nový Rok,
nechte mně spát.
OK…
Až něco dokážu,
pošlete mně do prdele.
OK…
Až mně bude někdo milovat,
začněte mně nenávidět.
OK…
Přečteno 274x
Tipy 5
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Pišák, s.e.n
Komentáře (2)
Komentujících (2)