Já budu ten, kdo vyhraje.
Cit není můj pán.
Já sama chci vládnout.
Prášek do úst nedám.
Sama to chci zvládnout.
Já na to mám.
Umím ho zadusit.
Přec sebe znám
já můžu ho porazit
Dřív silná jsem byla.
Teď troska ze mě je.
Jen pomsta mi zbyla.
Já budu ten, kdo vyhraje.
Komentáře (1)
Komentujících (1)