Hledání
Anotace: ...Prázdno svírají prsty v křeči Nic nenašly, proto brečí...
Rty na zámek, oči na klíč
Dlouhá rána srdcem na příč
Rudá rána v černým srdci
Tmavý slzy tečou v kleci
Jiskry za očními víčky
Na dlaních plameny svíčky
Rty jsou zticha, oči mlčí
Malá duše v těle brečí
Prsty svírají, ruce tápou
Nic nenachází, nic nechápou
Prázdno svírají prsty v křeči
Nic nenašly, proto brečí
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: Meriel, Monsignore
Komentáře (1)
Komentujících (1)