Ze života, smutná, nádherně vypsané pocity, až mě slzy vytryskly,i já nosím v srdci svoji babičku, která pro mne nikdy nezemřela....!
19.06.2008 08:36:00 | sluníčko sedmitečné
Asi jsem pitomá..ale zdá se mi, že tady mají nejvíc tipů básně o hovnu..otevřu báseň se 35 tipy a vykoukne na mě taková hrůza, že to ani nedočtu. Nebo naopak primitivní říkanka jako pro děti..heh...
A vida..náhodou nakouknu na zajímavý nick a tady se objeví takový talent. Jako bílíé kvítíčko v křoví.
Je vidět že jsi hodně citlivá:) Přidávám tip a přeju samé úspěchy
P.S. Ještě se vrátím;-)Budeš má první oblíbená autorka!
10.04.2008 18:17:00 | Calypsó
no,já mám naštěstí babičky obě,..teda vlastně všechny tři:))ale dědoušci ňáko odpadávaj,...:´(takže asi vím jak ti je,...:(
29.02.2008 20:57:00 | Sayonara