Schoulená
Anotace: Taková předvánoční deprese... z neuspesnyho zivota...
Schoulím se do kouta
a budu se kát,
a všichni se můžou
o můj život bát.
Jenže ty nevíš,
že tímto jsi vin,
a já chtěla se
milovat bez květin.
Schoulená v koutě
do dlaní pláču,
a v mysli vidím
jak z oblohy skáču.
Pro Toho,
kdo je tímto vin -
věz že láska,
láska je i bez květin.
Přečteno 340x
Tipy 11
Poslední tipující: Roger, WhiteSkull, embryo v hlave, Bíša, už ne pernikova princezna
Komentáře (2)
Komentujících (2)