Večery bez nás
Naše večery
ted jsou
večery mojí opuštěnosti
Zanechals mě
někde tady
s pocitem prázdna a zoufalství
co nemá konce...
Nemá smysl
znovu tě hledat
ve večerech lásky
které nikdy nebyly
-já to vím,
tak proč furt hledám?-
Samota
ničí,
stejně jako láska
kterou jsem od tebe
vlastně nikdy nedostala...
Můj svět
jsou pohledy plné žalu
a neštastné lásky
na tebe
-a ty se ani nedíváš-
Zachran mě!
-zase prosím
o něco
co nemá smysl-
Přečteno 339x
Tipy 19
Poslední tipující: Cathy, Barunka=o), Anežka, LisSe, Sukuba, W.O.K.O., kavec, niemante, Petbab, Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)