Anotace: kráska se nezabíjí, ona se v zrcadlech objímá... tobě, nevím, příště se na mě můžeš zase otočit a já ti řeknu alespoň: ,,čau"...
Slečna anna je za vodou...to je ta naše písnička...:(...a mě to ničí...je krásná...
28.12.2007 12:12:00 | už ne pernikova princezna
Básnička je nádherná! Ale už se těším, až si od Tebe přečtu něco veselejšího:)
26.12.2007 19:58:00 | Ishtar
Ty jo .. nádherný...přčečetla jsem ji se zatajeným dechem.. je to jeden velkej pocit...
26.12.2007 16:41:00 | Nút