Anotace: tot je uzce spojeno s basnickou Sama. Napsano stejny vecer. Patri to k dalsi basni, kterou sem vlozim jindy. Jmenuje se Kruty svet. vsak uvidite. Tento pokus byl puvodne jen dovetek ke Krutemu svetu.
Sbírka: Štěpánkovi
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?