Hrob lásky
Anotace: Co všechno může láska způsobit???...Není někdy lepší pohřbít ji hluboko pod zem???...
Na hřbitově plném tmy
procházíš se sám jen ty.
Snažíš se zbavit toho citu,
zas mít srdce z kamene,
co na lásku zapomene.
Chceš lásku pohřbít,
navždy ji zabít.
Ale není to snadné,
ona stále žije v tvém srdci i hlavě.
Věděl jsi, že nezbavíš se jí jen tak hravě.
Snažíš se ze všech sil, co jen to jde,
však ta tvář z mysli ti nesejde.
Už nevíš, co si počít,
nemůžeš ji přemoci, snad ani nechceš,
tak nakonec sám do toho hrobu lehneš.
Lásku nedokázal's pohřbít, pohřbil jsi sám sebe
a nyní už jen všude chladná půda tě zebe.
Přečteno 312x
Tipy 5
Poslední tipující: bloodysunset, Kira Haulie, Ten_bez_přezdívky
Komentáře (2)
Komentujících (2)