Už nemlžu znova...milovat
Zničil jsi mi život
Ukradls mou lásku
Obral jsi mě o vše
Co dala jsem ti v sázku
Díky tobě necítím
To co bych dávno měla
Vzal jsi mi co jde
A proto nejsem celá.
Kvůli tobě hledám v srdci
To co každý člověk má.
Tu část co lásku lásce vrací
Mi nikdo zpátky nevydá.
Už nedokážu cítit víc.
Vše nechala jsem v tobě
A mě jsi nedal vůbec nic.
Můj klid bude až v hrobě.
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)