Nevím jak to říct
Anotace: necítím...nečekám...nechci...nevím jak to říct...
Necítím, vážně necítím k tobě vůbec nic,
srdce jsem zahodila někam na dno popelnic.
Necítím vášeň, necítím k tobě ani kousek lásky,
nečekám odpovědi, nečekám na otázky.
Cítím k tobě odpor, když na mě večer saháš,
cítím strach, když na mě z dálky máváš,
cítím bolest, když se ke mně skláníš,
Já prý nejsem nevinná a Ty prý nepodvádíš.
Nechci být bez tebe a ani s tebou,
dny plné samoty až nepříjemně zebou,
nevím co psát, protože nevím jak to říct,
říct, že tě nenávidí... každým dnem čím dál víc.
Přečteno 389x
Tipy 6
Poslední tipující: Eru Alonnar, Elisha, přema, Erion Fate, Láďa
Komentáře (2)
Komentujících (2)