Bez názvu
Anotace: Přečtěte si sami...
Proč, když spolu jsme říkáš :“To je nuda!“ ,
proč přijdu si nyní jak malá zrůda?
Vím, že nyní kazím Ti nejlepší noc,
ale vážně mrzí mě to, moc a moc.
Doufám, že chápeš co tím chci říct
alespoň nemusela bych psát veršů víc.
S Tebou já nudu necítím i když jen ležíme,
důležitější přeci je, to co v srdci cítíme.
A JÁ VÍM,ŽE TĚ MILUJI!!
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: lalej, Mecki
Komentáře (2)
Komentujících (2)