Předpověď počasí
Anotace: ...jak bude zítra?
Že tesklivo mi je,
tak smutně, mdle a nevesele
Střídavě oblačno, místy zataženo,
občasné přeháňky se vyskytují
převžně na území mé mysli,
Že úzko mi je,
tak podivně a nesourodě
větrno, občasný hurikán
v mé lokalitě
Nízká inverze, oblačnost neznámá
deštivo s mrznoucím sněhem
Mám jen nesmělou otázku:
Kdy bude slunečno?
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)