Rozesmáté jizvy
Anotace: někdy se ptám, proč mě tohle vůbec napadá...
V márnici na stole
ležíš - kus masa.
Na ARU v Motole
smrt byla spása.
Ve dveřích dívka,
tak dlouho ji znáš.
sevřená víčka
pobledlá tvář.
Vzlyká jen jemně,
slzy nepustí ven.
pod oči temně
maloval den.
Miluju tě,
opakuje stokrát.
a slova tečou
do stružky na zemi.
Chytila tvou ruku,
ale ta padá studená
a bezvládná zpět.
Jizvy svítí do tmy.
Ještě rudé.
Usmívají se.
"My jsme to věděly"
šeptají.
Ona tě nevrátí
Ty`s to věděl.
ale šel`s a rád...
a ona teď pláče, trpí
a všechno si to vyčítá.
Přečteno 413x
Tipy 6
Poslední tipující: bloumej očima, Rasputin.m, Agniezka, angel_s.r.o, její alter ego
Komentáře (1)
Komentujících (1)