Anotace: tak tuhle básničku sem složila když mi bylo asi 10, teď už se nad ní jen usmívám:-)
V 10 letech takhle velký cit? Kdybys neřekla ten vék. tak bych to tipla na nějakého puberťáka. Ale jinak pěkné.
30.12.2007 01:57:00 | kryndy
V 10 letech takhle velký cit? Kdybys neřekla ten vék. tak bych to tipla na nějakého puberťáka. Ale jinak pěkné.
30.12.2007 01:57:00 | kryndy
V 10 letech takhle velký cit? Kdybys neřekla ten vék. tak bych to tipla na nějakého puberťáka. Ale jinak pěkné.
30.12.2007 01:57:00 | kryndy