Nedokážu to...
Anotace: ...žít ty další večery bez tebe...
Snažím se tak moc zapomenout
jenže
každý další večer
pláču bez slz
za nás dva...
Už je to daleko
uzavřená část našich životů
a jdeme dál každý sám
-nemáš s tím problém,
to jen já-
Pláču nad minulostí
která nebyla krásná
-snad jen ty 2 dny z celý tý doby-
a pořád tajně sním
o krásné budoucnosti,
nás dvou společně,
v týhle bolavý přítomnosti
červený od slz
co mi kapou ze zápěstí
-a ty to tak nemáš rád-
Nedal jsi mi šanci
poznat pořádně tvůj svět
a pochopit tvůj život
já bych to tak ráda
znala...
Neumím zapomenout
tak tě prosím
dáš mi ještě někdy šanci?
-vlastně ale nevim
jestli pořád věřim
v to že by to vyšlo...-
Bejt sama tak bolí...
Přečteno 322x
Tipy 13
Poslední tipující: Pišák, Barunka=o), Psavec, LisSe, 0-0, qpal, niemante, Simísek
Komentáře (4)
Komentujících (4)