Víno
Anotace: právě jsem to napsala. je Silvestr, půl druhý v noci a já mám v sobě flašku vína pár panáků čehosi a zhruba krabku. melu z cesty
Víno... Div světa, upíjející žal.
Víno... Dá ti to, co ti život vzal.
Víno v jedné a cigereta v druhé ruce,
víno... ti vrátí tvoje srdce.
Koukni se na dno poháru.
Co vidíš... pravdu? Nebo tam ještě nedohlídneš?
V hlavě hlodá tisíc komárů,
chcípneš.
Víno, rudá záře, co vychází se sklenky.
Víno, dotkne se tvojí tváře.
Víno, pomůže zapomenout na trápení,
víno, piju ho z přesvědčení,
že svět se pak bude lepší zdát,
že budu si myslet že má mě někdo rád.
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: cevert, colorka
Komentáře (2)
Komentujících (2)